وکیل ورشکستگی مریم نصراللهی
وکیل ورشکستگی هنگام تشکیل پرونده برای ورشکستگی می تواند به شما کمک کند تا وضعیت مالی شما به شکل مطلوبی پیگیری شود. اما از آنجایی که تشکیل پرونده ورشکستگی شامل موارد قانونی است، هدایت فرآیند ورشکستگی به تنهایی می تواند چالش برانگیز باشد ،به همین علت بهترین کار این است که یک وکیل رشستگی را استخدام کنید.
وکیل ورشکستگی کیست؟
وکیل ورشکستگی به وکیلی گفته میشود که توانایی های لازمه را جهت دفاع از موکل خود در برابر ورشکستگی به وجود آمده برای وی داشته باشد.
فرد ورشکسته از آن جهت که با رویدادی ناگوار مواجه شده است قدرت و توانایی مواجعه با اتفاقات رخ داده را نخواهد داشت به همین دلیل نمیتواند به خوبی از خود دفاع کند و همین باعث میشود که حضور یک وکیل در اینگونه مواقع ضرورت پیدا کند.
وکیل ورشکستگی در تهران
مریم نصراللهی وکیل پایه پایه یک دادگستری با سالها سابقه درخشان همواره در کنار موکل های خود بوده تا علاوه بر دفاع از آنها در دادگاه بتواند روحیه و اعتماد به نفس آنها را حفظ کرده تا از رسیدن به نتایج مطلوب اطمینان خاطر پیدا کنند.
وکیل ورشکستگی مریم نصراللهی
شما میتوانید بدون کمک حقوقی، که به عنوان «پیشرفتن حرفهای در پرونده های حقوقی و مالی» شناخته میشود، پرونده را تشکیل دهید، اما کارشناسان معمولاً توصیه میکنند برای رسیدگی به پرونده خود به یک وکیل ورشکستگی اعتماد کنید.
در اینجا نحوه تصمیم گیری در مورد اینکه آیا به یک وکیل ورشکستگی نیاز دارید ، آمده است با ما در سایت مریم نصراللهی وکیل پایه یک دادگستری همراه باشید.
انواع ورشکستگی
در زیر انواع ورشکستگی را جهت آشنایی شما توضیح خواهیم داد.
ورشکستگی عادی
یکی از انواع ورشکستگی که برای شرکت ها و تجار اتفاق می افتد ورشکستگی عادی میباشد که بر اساس این نوع ورشستگی تاجر از پرداخت دیون خود ناتوان میشود.
در واقع در این نوع از ورشکستگی ، تاجر هیچگونه تقصیر و تقلبی را مرتکب نشده است و ورشکستگی تنها در نتیجه ی عوامل و مسائلی که از قبل پیش بینی نشده اند اتفاق می افتد .
ورشکستگی به تقصیر
مورد دوم ورشکستگی ، ورشکستگی به تقصیر میباشد. در ورشکستگی به تقصیر ، ورشکسته خود با اعمال خود زمینه ی ورشکستگی را به وجود می آورد .
در قانون ورشکستگی به تقصیر به و گونه میباشد :
- ورشکستگی به تقصیر
- ورشکستگی به تقصیر اختیاری (ورشکستگی به تقصیر فعل مجرمانه محسوب می شود و دارای مجازات میباشد)
ورشکستگی به تقلب
مورد سوم از انواع ورشکستگی ، ورشکستگی به تقلب میباشد.
در ورشکستگی به نقلب تاجر ورشکسته نیست اما اقداماتی انجام میدهد تا بر اساس آنهاخود را ورشکسته اعلام نماید .
ماده ۵۵۹ قانون تجارت در مورد ورشکتگی به تقلب میگوید:
در تمام مواردی که کسی به واسطه ورشکستگی به تقصیر یا به تقلب تعقیب و محکوم میشود رسیدگی به کلیه دعاوی حقوقی به غیراز آنچه در ماده ۵۵۴ مذکور است از صلاحیت محکمه جزا خارج خواهد بود.
وکیل ورشکستگی چیست؟
وکیل ورشکستگی متخصص در دفاع و ارائه مشاوره حقوقی به موکل در مورد ورشکستگی، تهیه اسناد حقوقی برای موکل و نمایندگی از موکل در دادگاه است.
به عنوان راهنمای شما در فرآیند ورشکستگی، یک وکیل می تواند در مورد موارد زیر به شما مشاوره دهد:
- اینکه آیا برای ورشکستگی اقدام کنیم
- کدام نوع ورشکستگی را باید ثبت کرد
- فرآیند ورشکستگی چگونه کار می کند
- کدام فرم های ارائه شده توسط دادگاه باید تکمیل شود
- چه نوع بدهی هایی را می توان کاهش یا حذف کرد
- اینکه آیا میتوانید پس از پایان پرونده ورشکستگی، به خانه، ماشین یا سایر اموال خود دست پیدا کنید.
به طور کلی، یک وکیل ورشکستگی می تواند شما را در مسیر قانونی درست هدایت کند. اگر بدون وکیل به پرونده ورشکستگی رسیدگی کنید، ممکن است اشتباهات قانونی مرتکب شوید که پیامدهای مالی بلندمدتی را به دنبال دارد.
بهترین وکیل ملکی
از یک وکیل ورشکستگی چه انتظاری باید داشت
یک توافق نامه یا قرارداد کتبی بین شما و وکیل. این توافقنامه احتمالاً شامل یک نمای کلی از کار وکیل برای شما خواهد بود.
- شرح ترتیبات پرداخت مثلاً آیا وکیل حق الزحمه ساعتی می گیرد یا ثابت؟ هزینه ها چقدر خواهد بود؟
- بحث های در حال انجام شما در مورد نحوه رسیدگی وکیل به پرونده شما صحبت خواهید کرد.
- توافق. شما در مورد چگونگی و هر چند وقت یکبار وکیل شما را در مورد پرونده شما به اشتراک می گذارید.
- لیستی از اسناد وکیل باید لیست کاملی از مدارک مورد نیاز برای پرونده ورشکستگی شما را در اختیار شما قرار دهد.
آیا به وکیل ورشکستگی نیاز دارم؟
وکالت در دادگاه یک گزینه است. اینکه آیا این گزینه برای شما مناسب است یا خیر، بستگی به شرایط شما دارد. به خاطر داشته باشید که هنگام استخدام وکیل، شانس بیشتری برای ورشکستگی موفق دارید. طبق یک مطالعه ، احتمال رد شدن پرونده یا رد شدن برخی از درخواستهای بازپرداخت بدهی در پروندههای حقوقی ، تقریباً 10 برابر بیشتر از پروندههای دارای وکالت است.
تشکیل پرونده ورشکستگی بسته به نوع ورشکستگی می تواند به مدت هفت یا 10 سال در گزارش اعتباری شما باقی بماند. بنابراین، مهم است که به استخدام یک وکیل ورشکستگی فکر کنید. در اینجا سه دلیل وجود دارد که ممکن است به یکی نیاز داشته باشید:
- شما از رسیدگی به پرونده ورشکستگی به تنهایی ناراحت هستید. شرکت در دادگاه می تواند ترسناک باشد و یک وکیل ورشکستگی می تواند از طرف شما به امور حقوقی رسیدگی کند.
- شما نگران کاغذبازی هستید. پرونده های دادگاه معمولاً شامل اسناد زیادی است. به عنوان مثال، اگر مدارک را به اشتباه پر کنید یا آن را در مهلت مقرر به پایان برسانید، می تواند پرونده ورشکستگی شما را به خطر بیندازد. یک وکیل ورشکستگی میتواند مدارک را در مسیر خود نگه دارد، از جمله اسنادی (مانند صورتحسابهای کارت اعتباری) که باید ارسال کنید.
- شما از شنیدن سخنان وصول بدهی ها خسته شده اید. اگر وصول بدهی ها دائماً شما را مورد آزار و اذیت قرار می دهند، یک وکیل ورشکستگی می تواند در عوض با آنها برخورد کند. یک بار به الف بگویید جمع آوری کننده که یک وکیل نماینده شماست، جمع کننده قرار است با وکیل ارتباط برقرار کند نه شما.
اعلام ورشکستگی
ورشکستگی، زمانی رسمیت پیدا خواهد کرد که به اثبات برسد و در دادگاه حکم قطعی برای او صادر شود.
اعلام ورشکستگی و طرح دعوی برای آن میتواند از سوی یک یا چند نفر از طلبکاران و یا حتی خود تاجر آغاز شود و در دادگاه مورد بررسی قرار گیرد.
همچنین خود دادستان نیز می تواند از دادگاه مورد نظر درخواست صدور حکم ورشکستگی فرد یا شرکتی را تقاضا نماید تا قانون لازم جهت مهر و موم اموال یا قرارداد ارفاقی اجرا گردد.
دادگاه صالح جهت رسیدگی به امور ورشکستگی دادگاه محل اقامت خوانده یا همان ورشکسته میباشد.
واگر ورشکسته یک شرکت تجاری باشد دادگاه صالح به رسیدگی جهت پرونده ورشکستی دادگاهی است که در محل قرار گرفتن شرکت تجاری واقع شده است.
دلایل ورشکستگی تاجر میتوان به دلیل یکی از موارد زیر باشد :
- واخواست سفته علیه تاجر و رسید چک بلامحل و برگشتی
- فروختن دارایی و اجناس شرکت به بهای پایین
- حوادثی مانند آتش سوزی، زلزله و … که موجب از بین رفتن بخش اعظمی از مال تاجر شود.
- تعطیلی و بسته شدن محل تجارت
- صدور اجراییه های مختلف بر علیه فرد تاجر یا شرکت تجاری
- عدم توانایی در پرداخت وام
- اقرار فرد تاجر و گزارش حسابدار و حسابرس و …
نحوه ثبت ورشکستگی بدون وکیل
شما می توانید بدون وکیل درخواست ورشکستگی کنید..
قبل از انجام هر کار دیگری، باید با قانون ورشکستگی و در مورد رویه های ورشکستگی آشنا شوید.
نوع ورشکستگی را برای تشکیل پرونده انتخاب کنید
در مرحله بعد، باید نوع ورشکستگی خود را مشخص کنید سپس باید دریابید که کدام دادگاه ورشکستگی برای تشکیل پرونده ورشکستگی شما مناسب است.
از مشاوره حقوقی استفاده کنید
اگر قصد استخدام وکیل ندارید حداقل از مشاوه حقوقی با یک وکیل حرفه ای لذت ببرید.
مزایا و معایب تشکیل پرونده ورشکستگی بدون وکیل
بزرگترین مزیت درخواست ورشکستگی به تنهایی این است که می توانید از پرداخت هزینه به وکیل برای خدمات آنها اجتناب کنید. معایب آن عبارتند از ناآشنا بودن با روند قانونی (مگر اینکه وکیل باشید)، پر کردن بسیاری از فرم ها، احتمالاً اشتباه کردن در آن فرم ها و از دست دادن مهلت های تعیین شده توسط دادگاه .
کوچکترین اشتباه میتواند مضرا زیادی را برای شما به همراه داشته باشد در نتیجه توصیه میشود حتما از وکیل ورشکستگی استفاده کنید.
چگونه یک وکیل ورشکستگی پیدا کنیم
کار ساده ایست همینکه اینجا هستید و این محتوا را میخوانید یعنی وکیل خود را پیدا کرده اید مریم نصراللهی وکیل پایه یک دادگستری با سابقه طولانی در امر وکالت و موفقیت در پرونده های مختلف حقوقی و کیفری بهترین وکیلی است که میتوانید در کنار خود داشته باشید تا موفقیت خود را تضمین کنید.
فقط کافیست از طریق راههای ارتباطی با مریم نصراللهی وکیل پایه یک دادگستری با ما تماس بگیرید.
خط پایین
تشکیل پرونده برای ورشکستگی یک تصمیم مهم است. بالاخره یک ورشکسته پرونده بسته به نوع ورشکستگی به مدت هفت تا 10 سال در گزارش اعتباری شما باقی می ماند. به دقت در نظر بگیرید که آیا می خواهید یک وکیل ورشکستگی استخدام کنید یا اینکه می خواهید مسیر پیچیده تری را برای رسیدگی به آن به تنهایی طی کنید. ورشکستگی فصل 7 یا فصل 13 صرف نظر از اینکه کدام مسیر را طی می کنید، می تواند شروعی تازه در مدیریت پولتان به شما بدهد.